Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Η καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν ομόφωνη, ενώ δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Επιπρόσθετα απορρίφθηκε αίτημα για αναστολή της ποινής σε βάρος του γνωστού δικηγόρου.
Ο 64χρονος καταδικάστηκε επίσης και για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πλεκτάνη σε βάρος του.
Σημειώνεται πως εν λόγω δικηγόρος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος άλλης ανήλικης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και άλλη δίκη με τον ίδιο να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.
Ο καταδικασθέντας οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος του γνωστού δικηγόρου είχαν διατυπωθεί συγκλονιστικές καταγγελίες στο OPEN, το 2021.
Πηγή: ethnos.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις