Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ήταν μαζί για 10 χρόνια συνολικά.

Εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους στην οποία ζητούν κατανόηση, διότι προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE