Υπ. Οικονομικών: Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία

Υπ. Οικονομικών: Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία

Κύπρος και Κιργισία ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη Συμφωνίας για την Εξάλειψη της Διπλής Φορολογίας αναφορικά με φόρους στο εισόδημα και την Παρεμπόδιση της Φοροδιαφυγής και Φοροαποφυγή, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Η Συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί σε κατοπινό στάδιο.

Με βάση τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ, με την υπογραφή της, η Συμφωνία θα αντικαστήσει τη Συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, η οποία βρισκόταν σε ισχύ από το 1983.

Σημειώνεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία διαθέτει σε ισχύ συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας με άλλα 68 κράτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE