«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο - Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο -  Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

Αρνητικά απάντησε το Εφετείο, στην αίτηση για αναστολή της ποινής δυόμισι χρόνων φυλάκισης στον 82χρονο παππού Χρύσανθο, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή πυροβόλησε επίδοξο κλέφτη που μπήκε εντός της περιουσίας του στη Λεμεσό.


Οι δυο από τους τρεις δικαστές υπέδειξαν ότι θα στείλει λανθασμένα μηνύματα μια ενδεχόμενη αποφυλάκιση λόγω και της σοβαρότητας του αδικήματος.

Διαφορετική άποψη ωστόσο, είχε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Οριστική απόφαση για τον 82χρονο, αναμένεται να πάρει ο Γενικός Εισαγγελέας, μέσω της παραχώρησης προεδρικής χάριτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE