«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο - Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

«Όχι» Εφετείου για αναστολή της ποινής στον παππού Χρύσανθο -  Δεν ήταν ομόφωνη η απάντηση

Αρνητικά απάντησε το Εφετείο, στην αίτηση για αναστολή της ποινής δυόμισι χρόνων φυλάκισης στον 82χρονο παππού Χρύσανθο, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή πυροβόλησε επίδοξο κλέφτη που μπήκε εντός της περιουσίας του στη Λεμεσό.


Οι δυο από τους τρεις δικαστές υπέδειξαν ότι θα στείλει λανθασμένα μηνύματα μια ενδεχόμενη αποφυλάκιση λόγω και της σοβαρότητας του αδικήματος.

Διαφορετική άποψη ωστόσο, είχε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Οριστική απόφαση για τον 82χρονο, αναμένεται να πάρει ο Γενικός Εισαγγελέας, μέσω της παραχώρησης προεδρικής χάριτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.