Απίστευτος τύπος κερδίσει μία περιουσία παίζοντας Candy Crush στη διαδρομή για τη δουλειά του

Απίστευτος τύπος κερδίσει μία περιουσία παίζοντας Candy Crush στη διαδρομή για τη δουλειά του

Οι Νεοϋορκέζοι περνούν ατελείωτες ώρες σε τρένα και ΜΜΜ, αλλά ένας κάτοικος του Λονγκ Άιλαντ, ο Τζέι Σιμούνοβιτς, εύχεται η διαδρομή του για τη δουλειά να κρατούσε περισσότερο.

Αυτό διότι η αφοσίωσή του στο παιχνίδι για κινητά Candy Crush, με το οποίο απασχολείται στο τρένο από και προς την εργασία του, του έχει αποφέρει μέχρι τώρα πάνω από 100.000 δολάρια.

«Η διαδρομή μου παίρνει περίπου 45 λεπτά, οπότε μόλις επιβιβάζομαι στη γραμμή Hempstead από το Floral Park στον σταθμό Penn, "χάνομαι" στον κόσμο του Candy Crush», είπε ο Τζέι.

Την ημέρα, ο 52χρονος Σιμούνοβιτς εργάζεται ως τεχνικός οπτικών ινών, αλλά πριν και μετά τη λήξη της βάρδιας του, προπονείται ως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Candy Crush επίσημα, μετά νίκη του στο τουρνουά Candy Crush All-Stars του 2023. Και σκοπεύει να το κάνει και φέτος.

Από το 2012, ο Τζέι χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα την καθημερινή του μετακίνηση μέσω του σιδηρόδρομου του Λονγκ Άιλαντ για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, το Candy Crush Saga, μία συνήθεια που τον βοήθησε να κερδίσει 100.000 δολάρια πέρυσι ως έπαθλο.

Ο φετινός παγκόσμιος διαδικτυακός διαγωνισμός, ανοιχτός σε ενήλικες που φτάνουν στο επίπεδο 25 και άνω, ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 28 Απριλίου. Ο καλύτερος παίκτης θα πάρει το μεγαλύτερο έπαθλο μέχρι σήμερα, 1 εκατομμύριο δολάρια.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE