Gregory Morfi: Δείτε που είναι και τι κάνει ο εθνικός μας σχεδιαστής μόδας! (ΦΩΤΟ)

Gregory Morfi: Δείτε που είναι και τι κάνει ο εθνικός μας σχεδιαστής μόδας! (ΦΩΤΟ)

Για τον ταλαντούχο Κύπριο fashion designer, αυτός είναι ο παράδεισος όπως φαίνεται και σίγουρα εκεί νιώθει απλά… υπέροχα!

Με μια φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ο Gregory Morfi, δείχνει πόσο ευτυχισμένος είναι, καθώς βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα για να επιλέξει τα υφάσματα που θα χρειαστεί για τη συλλογή που ετοιμάζει για τη σεζόν «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016».

Είμαστε σίγουροι πως εξίσου ευτυχισμένες θα νιώθουν και οι πιο λαμπερές περσόνες της κυπριακής showbiz, οι οποίες επιλέγουν τον νεαρό σχεδιαστή για να τις ντύσει στις πιο glam δημόσιες εμφανίσεις τους.

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να κρύψουμε τη ζήλια μας, που δεν είμαστε κι εμείς σήμερα στην Αθήνα, έστω κι αν ο Gregory πήγε εκεί αποκλειστικά για δουλειά…

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.