Προς εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας η Βουλή

Προς εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας η Βουλή

Η φετινή Πρωτομαγιά, με την έξαρση της ακρίβειας, της φτώχειας και της ανεργίας, καθώς και με τις δημογραφικές πιέσεις ως απότοκα του ασταθούς γεωπολιτικού μας περιβάλλοντος, αποτελεί για τη Βουλή δέσμευση εξεύρεσης βιώσιμων και καινοτόμων πολιτικών, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Πρόσθεσε ότι στόχος είναι η διαφύλαξη των κοινωνικών δικαιωμάτων του λαού μας, μέσα από τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης σε ολόκληρη την επικράτεια της Δημοκρατίας.

Σε αναφορά στην Ολομέλεια για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠτΒ είπε ότι τιμούμε τις εργάτριες και τους εργάτες στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο, που αγωνίστηκαν εναντίον της ανισότητας και της ανθρώπινης εκμετάλλευσης και κατέκτησαν δικαιώματα τα οποία διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ευημερία όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE