Τέλος τα πυροτεχνήματα - Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση τους

Τέλος τα πυροτεχνήματα - Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση τους

Στην ανάκληση όλων των Αδειών που έχουν ήδη εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων καθώς επίσης και στη μη έκδοση νέων αδειών, έχει προχωρήσει η Υπηρεσία Μεταλλείων και Λατομείων, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μετά από τα τελευταία γεγονότα πρόκλησης πυρκαγιάς σε περιοχή του χωριού Κουκλιών της επαρχίας Πάφου, καθώς και λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας και υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτήν την περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Σε ανακοίνωση η Υπηρεσία Μεταλλείων και Λατομείων αναφέρει επίσης ότι «απαγορεύονται αυστηρώς όλες ανεξαιρέτως οι ρίψεις πυροτεχνημάτων και σε όλους τους χώρους Παγκύπρια επ’ αόριστον».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE