Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς που έκαναν άσκηση

Βενεζουέλα: H πιο αποτυχημένη απόδραση - Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς που έκαναν άσκηση

Τον τίτλο της πιο αποτυχημένης απόδρασης στην ιστορία διεκδικούν κρατούμενοι στη Βενεζουέλα, οι οποίοι αφού έσκαψαν τούνελ και πέρασαν τους τοίχους της φυλακής, έπεσαν πάνω σε μια ομάδα 30 αστυνομικών που έκαναν άσκηση ακριβώς έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση, φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν την γκάφα τους.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο λάθος υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν το τούνελ με κατεύθυνση τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Παρά το γεγονός ότι οι 30 αστυνομικοί ήταν άοπλοι, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όλα τέθηκαν υπό έλεγχο» με τρεις από τους κρατούμενους να τραυματίζονται ελαφρά κατά την προσπάθειά τους να αποδράσουν.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE