ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: «Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη» - Ο αντιδήμαρχος περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο

Νίκαια: «Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη» - Ο αντιδήμαρχος περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο

Η συνάντηση που είχε ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Τεχνικών Έργων και Εξοικονόμησης Ενέργειας του δήμου Νίκαιας Λευτέρης Χατζηπαυλίδης με δημοτικό σύμβουλο στο Ειρηνοδικείο για υπόθεση του δήμου πήρε άσχημη τροπή όταν ο τελευταίος χτύπησε τον αντιδήμαρχο και εξαφανίστηκε.

«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη με αποτέλεσμα να τρέξει αίμα και να πάθω διάσειση. Πήγα στο νοσοκομείο και περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων» θα πει στο protothema.gr ο κ. Χατζηπαυλίδης ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό και ξαφνικό χτύπημα που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 10.30 όταν, για άγνωστο λόγο, ο δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο και τον χτύπησε. Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο υπόθεση του δήμου στην οποία έδωσε το «παρών» ο αντίδημαρχος Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών και ο δημοτικός σύμβουλος με τους δύο άνδρες να ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζάνειο με αιμορραγία στο μέτωπο ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αναζητείται.

Ποιος είναι ο αντιδήμαρχος Νίκαιας που δέχθηκε την επίθεση

Ο κ. Χατζηπαυλίδης ο οποίος ανήκει στην παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Μαραγκάκη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νίκαιας -Αγ. Ρέντη» γεννήθηκε στη Νίκαια από γονείς Νικαιώτες, παιδιά προσφύγων. Ειναι παντρεμένος με την Νικαιωτισσα Πετρούλα Καλιβρετακη, κάτοικο Νίκαιας και εχουν δυο παιδια την Ειρήνη και τον Βαγγέλη. Εκπαιδευτικός, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 3ο ΓΕΛ Νίκαιας, για 30 χρονια. Παράλληλα είναι υπεύθυνος στον αθλητικό τομέα της ΧΑΝ Νίκαιας, όπου απο μικρή ηλικία ήταν αθλητής αυτής, στο μπάσκετ - πινκ πογκ – σκάκι. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του «διετέλεσα προπονητής κολύμβησης στον Ιωνικό Νίκαιας. Μεγάλωσα στην συνοικία των «Κιλκιανων» γύρω απο την Όσια Ξένη και υπήρξα προσκόπος στο 7ο σύστημα, μέλος της Ποντιακής εστίας και του κατηχητικού της ενορίας μας.

Το 2014 αποφάσισα να υπηρετήσω τη νεολαία της Πόλης μας απο την Δημοτική Αρχη, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Αμέσως μετα την εκλογή μου, ο δημάρχος με εμπιστεύτηκε, δίνοντας μου θέση ευθύνης ως πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής για όλη τη διάρκεια της θητείας και το 2018 παράλληλα και αντιδήμαρχο Παιδείας- Πολιτισμού και τα δυο τελευταία χρόνια ως αντιδήμαρχο Αθλητισμού».

Μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές του ανατέθηκε η αντιδημαρχία υποδομών.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top