Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Άγρια επίθεση δέχθηκε χθες Τετάρτη (24/4) ένας 12χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου της Λαμίας από έναν συνομήλικό του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 12χρονο και τον χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι και να του προκαλέσει εκδορές στο πρόσωπο.

Το παιδί συνοδεία του πατέρα του απευθύνθηκε στις Αρχές, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE