Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, για την έναρξη ποινικής διερεύνησης, αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα, που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει πως το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό παραδόθηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, στις 21 Μαρτίου 2024.

Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, προς εξέταση του ενδεχομένου πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE