Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Στην περιοχή θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς και για τον έλεγχο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Με το πρώτο φως της ημέρας, αναμένεται να επιχειρήσουν στην περιοχή τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Υπουργός, η οποία βρίσκεται μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας, Ανδρέα Γρηγορίου, στο συντονιστικό κέντρο πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών που στήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Βάσας Κοιλανίου, ζήτησε όπως διεξαχθεί διοικητική έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, μετά από πληροφορίες ότι πιθανόν να προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος, κατά τη διάρκεια καταστροφής κατασχεμένων φωτοβολίδων στην περιοχή του λατομείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE