Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Σε καταγγελία για βιασμό προχώρησε στην αστυνομία 35χρονη Αυστραλέζα η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα για διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος την χτύπησε στο κεφάλι, κοντά στο κατάλυμα της επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όταν συνήλθε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία στα γεννητικά όργανα. Η 35χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να ενημερώνουν την αστυνομία για το περιστατικό. Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση και κατήγγειλε βιασμό από άγνωστο άτομο, ωστόσο αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει την προανάκριση για το αδίκημα του βιασμού.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE