Δημητριάδης: Στη διάθεση των κομμάτων για το έργο του Υπουργείου

Δημητριάδης: Στη διάθεση των κομμάτων για το έργο του Υπουργείου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ είχε το πρωί ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά τη συνάντηση ο Υπουργός δήλωσε ότι ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ για διάφορα ζητήματα που αφορούν το Υπουργείο, τονίζοντας πως βρίσκεται πάντα στη διάθεση όλων των κομμάτων για οποιαδήποτε ενημέρωση χρειάζονται ως προς το έργο που επιτελείται .

Είμαστε ανοικτοί, κατέληξε, σε εισηγήσεις και προτάσεις, καθώς κοινός στόχος όλων είναι η προώθηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE