Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές Ιουνίου

Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές Ιουνίου

Υποβάλονται σήμερα από τις 8:30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», οι υποψηφιότητες για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών Μενέλαος Βασιλείου, καθορίστηκαν ώρες με τον κάθε συνδυασμό και με μεμονωμένους υποψήφιους ώστε να υπάρχει τάξη.

Συγκεκριμένα στις 8:30 υποψηφιότητες θα υποβάλει το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, στις 9:00 το ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, στις 9:15 Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, στις 9:30 το Κίνημα Εθνική Δράσις, στις 9:45 ο Ανδρόνικος Ζερβίδης, στις 10:00 η ΕΔΕΚ, στις 10:15 το Δημοκρατικό Κόμμα, στις 10:30 το ΒΟΛΤ Κύπρος, στις 10:45 η ΝΙΚΗ, στις 11:00 το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), στις 11:15 η Δημοκρατική Παράταξη-Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, στις 11:30 το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, στις 11:45 Φειδίας Παναγιώτου και στις 12:15 ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Το παράβολο για κάθε υποψηφιότητα είναι 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, εντός 24 ωρών μετά το πέρας της διαδικασίας δικαιούται κάποιος να υποβάλει ένσταση για τους λόγους που καθορίζονται στην νομοθεσία.

Το επόμενο βήμα μετά την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η εκτύπωση των ψηφοδελτίων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE