Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ερχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες σε συγκεκριμένα σημεία του νησιού.

Μετά από την πρωτοβουλία της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, Τζόζη Χριστοδούλου, δημιουργήθηκαν χώροι στάθμευσης για οικογένειες με βρέφη και παιδικά καρότσια απέναντι από το Δημαρχείο Λατσιών.

Αυτή την πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης αναφέρει στο ThemaOnline , «Είναι μια ιδέα που θα την προχωρήσουμε και θα την υλοποιήσουμε στα ταχυδρομεία».

Όπως τονίζει ο Υπουργός , η δημιουργία των χώρων στάθμευσης για οικογένειες , έχει ως στόχο την δημιουργία μιας κοινής ευαισθησίας όσον αφορά τις μητέρες με μικρά παιδιά.

Ωστόσο δεν θα υπάρχει πρόστιμο εάν κάποιος σταθμεύσει στις εν λόγω θέσεις, παρότι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιούνται για τον σκοπό τον οποίο έχουν δημιουργηθεί για διευκόλυνση γονέων με μικρά παιδιά σε καροτσάκια ή σε μικρές ηλικίες.

Στόχος ωστόσο, είναι να δημιουργήθουν χώροι στάθμευσης για οικογένειες σε περισσότερα μέρη σε όλη την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE