Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου

Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου

Κλειστό είναι τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανθούπολης – Λακατάμιας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Κλειστό συγκεκριμένα είναι το τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης Παλαιχωρίου με την λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Ανθούπολη, Λακατάμια.

Για τις διακινήσεις από αστικές περιοχές της Λευκωσίας προς το Παλαιχώρι και αντίθετα από Παλαιχώρι προς Λευκωσία, το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Στροβόλου προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λακατάμια, ακολουθώντας στη συνέχεια τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τη συμβολή της με τον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, η οποία παραμένει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο δρόμος Ανθούπολης–Παλαιχωρίου έχει δοθεί στην κυκλοφορία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE