Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ μέγα χορηγός στη «Γιορτή Αγάπης & Ανθρωπιάς 2015» του ιδρύματος «Χριστίνας Α. Αποστόλου»

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ μέγα χορηγός στη «Γιορτή Αγάπης & Ανθρωπιάς 2015» του ιδρύματος «Χριστίνας Α. Αποστόλου»

Για έβδομη συνεχή χρονιά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν ο μέγα χορηγός της εκδήλωσης «Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς», που διοργάνωσε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, το Ίδρυμα «Χριστίνας Α. Αποστόλου», στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας.

Επιπλέον της χορηγίας, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετείχε και φέτος στην εκδήλωση με δικό της περίπτερο το οποίο πλαισιωνόταν από άτομα της ομάδας εθελοντών της «Petrolina Community». Εκεί, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό παιγνίδι με θέμα το ψάρεμα. Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στους επισκέπτες η μασκότ της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ!

H «Γιορτή αγάπης και Ανθρωπιάς» είναι πλέον θεσμός και πρόκειται για μια γιορτή χαράς και προσφοράς. Οι εισπράξεις της εκδήλωσης διατίθενται για τους σκοπούς του Ιδρύματος, που είναι η οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις. Το Ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου» είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Σε κλίμα αυξημένης κινητικότητας αλλά και εσωκομματικού προβληματισμού, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, εισέρχεται σε φάση τελικών αποφάσεων για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE