Τηλεφώνημα για βόμβα σε Γυμνάσιο: Προσπαθούν να βρουν τον φαρσέρ - Ανακρίνει μαθητές η Αστυνομία

Τηλεφώνημα για βόμβα σε Γυμνάσιο: Προσπαθούν να βρουν τον φαρσέρ - Ανακρίνει μαθητές η Αστυνομία

Επέστρεψαν στις τάξεις και στα μαθήματα τους οι μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδιών, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα που λήφθηκε το πρωί.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Σπύρος Χρυσοστόμου, «λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο Γυμνάσιο Λιβαδιών. Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο που προνοείται και οι μαθητές βγήκαν από τις τάξεις τους, ενώ το Σχολείο επισκέφθηκαν Πυροτεχνουργοί του Αρχηγείου Αστυνομίας».

Πρόσθεσε ότι «οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε έλεγχο και έρευνα στις τάξεις του Σχολείου και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Οι μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις και στα μαθήματα τους λίγο πριν τις 10.30 το πρωί».

Όπως είπε ο κ. Χρυσοστόμου «η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και γίνονται ανακρίσεις σε μαθητές του Σχολείου προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθε το τηλεφώνημα για βόμβα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE