ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγός

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγός

Χωρίς προστατευτικό κράνος επέβαιναν στην μοτοσικλέτα οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/04), στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο 18χρονος οδηγός και 17χρονος επιβάτης της μοτοσικλέτας δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, ενώ ο οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και δεν καλυπτόταν από ασφάλεια

Σημειώνεται ότι, στον 18χρονο οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη όπως επίσης και έλεγχος ναρκοτεστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι, η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.30μ.μ. χθες (21/04), στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, στην Αγία Νάπα. Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 18χρονος. Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και οι δύο επιβάτες της να τραυματιστούν.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα πλευρών και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της κατάστασης της υγείας του διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top