Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Κοιμήθηκαν σε εκκλησία μετά την επίθεση από τον γιο τους

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Κοιμήθηκαν σε εκκλησία μετά την επίθεση από τον γιο τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης με πρωταγωνιστή έναν 47χρονο, που επιτέθηκε κατά των γονιών του, οι οποίοι πέρασαν το βράδυ τους μέσα σε εκκλησία.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 47χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πήγε στο σπίτι των γονιών του, τους απείλησε με μαχαίρι και τους προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Οι γονείς, αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο σε μία κοντινή εκκλησία όπου πέρασαν το βράδυ τους.

Την επόμενη ημέρα η αδερφή του δράστη ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 47χρονο και τον συνέλαβε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE