Γαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί κοντά στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Γαλλία: Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί κοντά στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε την Παρασκευή την πρόσβαση στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι, όπου ένας άνδρας, ο οποίος είναι κρυμμένος σε γειτονικό κτίριο, απειλεί να ανατιναχθεί, μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 στο Twitter.

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας ανέφερε ότι οι δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο και ζήτησε από το κοινό να αποφύγει την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE