Jennifer Lopez: Πήγε στο γυμναστήριο με τσάντα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων

Jennifer Lopez: Πήγε στο γυμναστήριο με τσάντα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στο γυμναστήριο κρατώντας ένα αξεσουάρ το οποίο βρίσκεται στα χέρια λίγων και εκλεκτών.

Η 54χρονη σταρ φόρεσε για να γυμναστεί ένα crop top και ένα κολάν σε γαλάζιο – γκρι χρώμα και από αξεσουάρ επέλεξε την τσάντα Hermès Himalayan Birkin, η οποία κοστολογείται από τον οίκο Sotheby’s γύρω στις 200 χιλιάδες δολάρια, ενώ η εκδοχή της με διαμάντια στο μεταλλικό κλείσιμο μπορεί να φτάσει σήμερα ως και το μισό εκατομμύριο δολάρια, αν αναλογιστούμε ότι πριν από δύο χρόνια ένα τέτοιο μοντέλο πωλήθηκε σε δημοπρασία για 450 χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE