Χρύσης Παντελίδης: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την εισβολή, η μετανάστευση»

Χρύσης Παντελίδης: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την εισβολή, η μετανάστευση»

Οι μεταναστευτικές ροές είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Κύπρος μετά την τουρκική εισβολή, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης, προσθέτοντας ότι αυτό είναι διότι η μικρή Κύπρος καλείται να στεγάζει και να σιτίζει μεγάλο αριθμό ατόμων, δυσανάλογο του ντόπιου πληθυσμού.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όταν ο αριθμός τους φθάσει στο 1,5% ηχεί συναγερμός, ενώ στην Κύπρο το ποσοστό είναι στο 5% ενώ αγγίζει και το 7%.

Συνεχάρη την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη που πέτυχε να καταστήσει την Κύπρο πρώτη σε κατ'αναλογία πληθυσμού χώρα στην ΕΕ σε ό,τι αφορά τις επιστροφές και αναφέρθηκε στα μέτρα που λήφθηκαν τους τελευταίους 13 μήνες ενώ μίλησε για τον ρόλο της ΕΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE