Ακόμα μια δικοινοτική συναυλία στην Κύπρο που προκάλεσε σχόλια....με Φαραντούρη-Λιβανελί

Ακόμα μια δικοινοτική συναυλία στην Κύπρο που προκάλεσε σχόλια....με Φαραντούρη-Λιβανελί

Εχθρική ενέργεια, υπονομευτική του αντικατοχικού αγώνα που πρέπει να διεξάγεται για την απελευθέρωση του τόπου μας, θεωρεί το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια τη δικοινοτική μουσική συναυλία που διοργανώθηκε πρόσφατα στη νεκρή ζώνη με τη συμμετοχή των Μαρία Φαραντούρη και Ζουλφού Λιβανελί.

Σε ανακοίνωση της η Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει ότι η συναυλία αυτή, όπως και άλλες παρόμοιες δικοινοτικές ενέργειες, «είναι ενταγμένες στη συντονισμένη προσπάθεια να παρασυρθεί ο κυπριακός λαός και να συναινέσει στη νομιμοποίηση των `πραγματικοτήτων` που δημιούργησε η τουρκική εισβολή και η κατοχή».

Προσθέτει δε πως «είναι κρίμα να παρασύρονται σε τέτοιες καμουφλαρισμένες δικοινοτικές συναυλίες τραγουδιστές όπως η Μαρία Φαραντούρη και ο Κούλλης Θεοδώρου που τραγούδησαν ενάντια στο φασισμό και τη χούντα, και καταγγέλλει «αυτή τη ξενοκίνητη και ξενοχρηματοδοτούμενη δικοινοτική επαναπροσεγγιστική δραστηριότητα» και καλεί το λαό να την απομονώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE