Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο

Δυο καραμπόλες σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 07:30 σημειώθηκε καραμπόλα με 8 οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα. Από την συγκεκριμένη καραμπόλα δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο ίδιο σημείο, γύρω στις 09:00 το πρωί, σημειώθηκε δεύτερη καραμπόλα με τρία οχήματα. Προληπτικά μεταφέρθηκαν τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE