Πρέβεζα: Απέσπασαν 190.000 ευρώ από 50χρονη για να της «λύσουν τα μάγια»

Πρέβεζα: Απέσπασαν 190.000 ευρώ από 50χρονη για να της «λύσουν τα μάγια»

Θύμα απίστευτης απάτης από δύο επιτήδειες, έπεσε μια 50χρονη στην Πρέβεζα, η οποία τους έδωσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 190.000 ευρώ, για να της «λυθούν τα μάγια»

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν την 50χρονη ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κακουργηματικού χαρακτήρα απάτης, ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Έπεισαν την 50χρονη ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν ημεδαπή ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ανακάλυψη της ταυτότητας της συνεργού συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE