Iωάννα Τούνη: Δέχτηκε πρόταση να πάει ως καθηγήτρια στο ριάλιτι που «θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης»

Iωάννα Τούνη: Δέχτηκε πρόταση να πάει ως καθηγήτρια στο ριάλιτι που «θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης»

Το επόμενο διάστημα θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Open, με τίτλο «TV Queen». Σκοπός του σόου, το οποίο θα παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι όπως αναφέρει η περιγραφή του καναλιού, «να αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης».

Στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη», η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί να συμμετέχει ως καθηγήτρια της ακαδημίας του σόου για να συμβουλεύει και να καθοδηγεί - μεταξύ άλλων - τις παίκτριες, πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο σύντροφος της instagrammer, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δέχτηκε πρόταση, θα πει η ίδια αν θα είναι αρνητική ή θετική η απάντηση. Στο καθηγητικό κομμάτι θα περάσει πολύς κόσμος» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσθέτει πως η Ιωάννα Τούνη θα απαντήσει σύντομα για το αν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο ριάλιτι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE