Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE