ΕΛΛΑΔΑ

«Γιατί έχει καταγραφεί μόνο η τελευταία μαχαιριά;» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής

«Γιατί έχει καταγραφεί μόνο η τελευταία μαχαιριά;» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής

Την εκτίμηση πως η 28χρονη Κυριακή Γρίβα θα είχε σωθεί, αν ο φρουρός είχε αντιδράσει εγκαίρως, από την στιγμή που δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, εξέφρασε η δικηγόρος της οικογένειας της, Ελένη Τζούλη

Η δικηγόρος μίλησε επίσης για τις κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και το υλικό που έχει φτάσει στα χέρια της.

«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι οι προηγούμενες τέσσερις», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» διατυπώνοντας τις αμφιβολίες της για το πώς μπορεί να λειτουργήσει έτσι η κάμερα που όπως ισχυρίζονται οι Αρχές γράφει όταν υπάρχει κίνηση.

Στο μεταξύ η μητέρα της Κυριακής ραγίζει καρδιές μιλώντας για το «νινί» της όπως αποκαλεί την 28χρονη Κυριακή.

«Γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές;»
«Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές», είπε σχετικά η Έλενα Τζούλη και επεσήμανε ότι, «το υλικό που πήρα δεν άνοιγαν τα βίντεο κι εκείνη είχε δυσκολία να τα ανοίξει».

«Αν ήταν όλες οι μαχαιριές, θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή», παρατήρησε και συμπλήρωσε ότι, ζητήθηκε το υλικό από τις κάμερες όλης της γειτονιάς.

«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό», κατέληξε κατηγορώντας τους αστυνομικούς για ολιγωρία.

«Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου»

Μία ακόμη παρέμβαση της μητέρας της αδικοχαμένης Κυριακής, σπαράζει καρδιές.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το ‘νινάκι’ μου  περιμένει δικαίωση», είπε στον ΑΝΤ1.

Η αντίδραση των μαρτύρων έξω από το τμήμα

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό θύμα είχε ζητήσει περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, κάτι το οποίο της αρνήθηκαν «ενημερώνοντάς την» ότι το «περιπολικό δεν είναι ταξί».

Μετά από αρκετά βίντεο που δημοσιεύτηκαν από το μοιραίο εκείνο βράδυ, σήμερα το πρωί έρχεται ακόμη ένα στο φως τη δημοσιότητας που ίσως να τρομάζει περισσότερο απ’ όλα.

Στο συγκεκριμένο οπτικό υλικό που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες ο ANT1 καταγράφεται η αντίδραση όσων ήταν μάρτυρες της δολοφονίας της Κυριακής. Όπως θα παρατηρήσετε κανένας δεν δείχνει σοκαρισμένος, κι όλοι τους περπατούν νωχελικά με απόλυτη ψυχραιμία, ενώ η 28χρονη αφήνει την τελευταία της πνοή.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά φαίνεται να είναι και ο φίλος της που τη συνόδευσε στο Α.Τ

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό Νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ.

Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top