Βίσση-Πανταζής: Το τρυφερό φιλί στο στόμα 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους - Δείτε βίντεο

Βίσση-Πανταζής: Το τρυφερό φιλί στο στόμα 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους - Δείτε βίντεο

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός, κρατάνε πολλά χρόνια για τον Λευτέρη Πανταζή και την Άννα Βίσση, που μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά την θρυλική συνεργασία τους στον Διογένη, επισφραγίζεται, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο Romeo, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, έσπευσε να την απολαύσει στο Hotel Ermou, που όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει on stage, και να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας από κοινού, μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifenewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE