Survivor: Φορτισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Θέλουν να κερδίζω συνέχεια τη Δαλάκα

Survivor: Φορτισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Θέλουν να κερδίζω συνέχεια τη Δαλάκα

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας μπαίνουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες.

Μπλε και Κόκκινοι θα παλέψουν για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, αφού είναι εκείνη που θα αναδείξει τον δεύτερο άνδρα υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Μετά το πάρτι της ένωσης και την προσωρινή ανάπαυλα, οι παίκτες προσπαθούν να ξαναμπούν στον αγωνιστικό ρυθμό και να συμβιώσουν αρμονικά στην κοινή παραλία. Όμως, οι εντάσεις είναι συχνές και η ψυχολογική πίεση έχει επηρεάσει και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία παραδέχτηκε πως η διάθεσή της εμφανίζει απότομες αλλαγές, τις οποίες προκαλούν εν μέρει οι υψηλές απαιτήσεις που έχει η ομάδα της από εκείνην.

Μιλώντας στην κάμερα, η παίκτρια των Μπλε είπε: «Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα (Δαλάκα), να φέρνω συνέχεια τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE