Κόμπος για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Μας ανησυχούν βαθύτατα»

Κόμπος για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Μας ανησυχούν βαθύτατα»

Η αποκλιμάκωση και η αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή είναι υψίστης σημασίας, είπε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, που συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης στην άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει "μας ανησυχούν βαθύτατα οι πρόσφατες εξελίξεις. Η αποκλιμάκωση και η αυτοσυγκράτηση είναι υψίστης σημασίας".

Σημείωσε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE