Όμορφη κίνηση: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου δώρισε 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Όμορφη κίνηση: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου δώρισε 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Ένας στόχος που πραγματοποιήθηκε. Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων ενισχύθηκε με 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου παρέδωσε σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Με ανάρτηση του ο Αρτέμης Αρτεμίου, πατέρας του μαχητή Αλκίνοου ο οποίος το 2020 έφυγε από την ζωή από καρκίνο, σε ηλικία 8 ετών, έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας:

«Υλοποιώντας τη δέσμευσή μας ότι θα παραμείνουμε μόνιμος σύμμαχος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας το πολυσήμαντο έργο της, το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου παρέδωσε σήμερα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Με την ολοκλήρωση και των τυπικών διαδικασιών και την επίσημη ολοκλήρωση της δωρεάς του Ιδρύματος θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE