Άκουσε την ποινή του 34χρονος – Κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της πρώην συζύγου του

Άκουσε την ποινή του 34χρονος – Κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της πρώην συζύγου του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου επέβαλε την περασμένη εβδομάδα (8/4/24) ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, σε άντρα ηλικίας 34 ετών, τον οποίο βρήκε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης βιασμού της πρώην συζύγου του και αδικημάτων που αφορούν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινή επίθεση, απειλή και κακόβουλη πράξη.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 - 2019 σε χωριό της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου αφού εξέτασε τα στοιχεία και τη μαρτυρία που συνέλεξε η Αστυνομία και παρουσίασε ενώπιόν του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 34χρονο στον οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών η οποία αρχίζει από τις 11 Μαρτίου 2024, ημέρα κατά την οποία ήταν υπό κράτηση ως υπόδικος.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση διερεύνησε το Ειδικό Κλιμάκιο Διερεύνησης Βίας στην Οικογένεια του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE