Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Θετικός σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 119μg%ml, εντοπίστηκε οδηγός, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Αμμοχώστου, το βράδυ που πέρασε.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 41χρονος οδηγός, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης, όπου υπέβαλαν τον 41χρονο οδηγό, σε αλκοτεστ, με ένδειξη 119μg%ml αντί μέχρι 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης. Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE