Επένδυση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας

Επένδυση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων στο θέμα της Κυβερνοασφάλειας, με πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ), συνδιοργανώθηκε το δεύτερο «Cyber Security Weekend» από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου 2024, στην Λάρνακα.

Στο Cyber Security Weekend συμμετείχαν στελέχη από τη διοίκηση και την τεχνική ομάδα 10 εταιρειών.

Στο πλαίσιο της όλης οργάνωσης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα Κυβερνοασφάλειας σε θεωρητικό επίπεδο από εμπειρογνώμονες, τόσο για θέματα πολιτικής, κουλτούρας αλλά και τεχνικής φύσεως.

Πρόσθετα, οι συμμετέχοντες είχαν κατ’ ιδίαν προκαθορισμένες συναντήσεις (B2B) με εξειδικευμένες εταιρείες του τομέα της Κυβερνοασφάλειας, με στόχο τη σύμπραξη συνεργειών.

Η πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και στόχος είναι η καθιέρωση του Cyber Security Weekend, σε ετήσια βάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE