Τατάρ: «Με σωφροσύνη χρήση των βάσεων στην Κύπρο»

Τατάρ: «Με σωφροσύνη χρήση των βάσεων στην Κύπρο»

«Δεν θέλουμε να γίνει στόχος η Κύπρος. Καλώ τη Βρετανία σε σωφροσύνη για να μην γίνει στόχος η Κύπρος. Η Κύπρος είναι η δική μας πατρίδα», ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι ευχή του είναι να μην συνεχιστούν οι συγκρούσεις και να τερματιστούν αυτά που συμβαίνουν στη Γάζα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης μιλούσε σε φεστιβάλ στα Λιμνιά της κατεχόμενης Αμμοχώστου και δήλωσε ότι το μέλλον του ψευδοκράτους είναι λαμπρό με τις εξελίξεις στις τουριστικές δραστηριότητες, όμως επηρεάζουν αρνητικά τη «χώρα» οι εξελίξεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Σε ουσιαστική συζήτηση που θα αποτελέσει την απαρχή για πιο εντατικές διαβουλεύσεις στο Κυπριακό, προσβλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE