Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Τελικά, ήταν ένας εναέριος στόχος που χρησιμοποιείται σε πεδία βολής για την δοκιμή οπλικών συστημάτων και ξέβρασε η θάλασσα. Πρόκειται για έναν ανενεργό και ακίνδυνο εναέριο στόχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως ήταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς είχε έντονα τα σημάδια της σκουριάς, στα μεταλλικά του μέρη.
Για την ιστορία, πρόκειται για έναν στόχο που κατασκευάζεται από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις