Νεκρός 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι ελληνικές Αρχές

Νεκρός 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι ελληνικές Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις Φυλακές Κορυδαλλού από τον θάνατο του 36χρονου που είχε προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης στην Αίγινα.

Ο 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο ωστόσο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή εντός του οχήματος.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του 36χρονου οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστική.

Προφυλακιστέος για τον βιασμό της θετής του κόρης

Η υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις αρχές Μαρτίου (6.3.2024), όταν μία γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της στην Αίγινα.

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της χρόνια την θώπευε, ενώ αργότερα, όταν ενηλικιώθηκε, προχώρησε και στον βιασμό της. Ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τα εγκλήματά του και την απειλούσε ότι θα το μοιραστεί με συγγενείς και το ευρύτερο περιβάλλον της.

Επίσης, στην καταγγελία της, ανέφερε ότι κάποιες φορές λάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση, κατήγγειλε, έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα της 05/03/2024 στην οικία όπου διαμένουν.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE