Συναγερμός στις Αρχές: Νέα άφιξη μεταναστών - Εντοπίστηκε πλοιάριο με 22 άτομα

Συναγερμός στις Αρχές: Νέα άφιξη μεταναστών - Εντοπίστηκε πλοιάριο με 22 άτομα

Νέα βάρκα με 22 επιβαίνοντες εντόπισαν τα ραντάρ στη 13:00 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο όπου εντοπίστηκε η βάρκα έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομιας.

Διαπιστώθηκε ότι στη βάρκα επέβαιναν 22 άνθρωποι, πρόκειται για 2 γυναίκες 2 παιδιά και 18 ανδρες, οι οποίοι μεταφέρονται με ασφάλεια στο λιμάνι Λαρνακας όπου θα γίνει η καταγραφή των στοιχείων τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE