«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

«Έπεσαν» καταγγελίες σε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - Οι κυριότεροι λόγοι

Σε πέντε καταγγελίες ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου φέρεται να λειτουργούσαν χωρίς να κατέχουν άδεια λειτουργίας, άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και άδεια μετάδοσης μουσικής.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν καταγγελθεί άλλα δώδεκα κέντρα αναψυχής στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE