Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, είπε συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης με το πέρας της σύγκλισης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, τόνισε στις δηλώσεις του ότι «το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συνήλθε σήμερα στη συνεχιζόμενη συνεδρία, η οποία ξεκίνησε εδώ και μέρες, έγινε επαναξιολόγηση όλων των δεδομένων και πληροφοριών, μεταξύ των οποίων και η γνωστή επιθετική ενέργεια του Ιράν προς το Ισραήλ, που έγινε ψες, σε μια προσπάθεια να επαναξιολογηθούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Κυπριακή Δημοκρατία»

«Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες, όμως αναλόγως των εξελίξεων επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές, είτε τις εγκαταστάσεις, πρεσβείες, και ιδιωτικές εταιρείες, ισραηλινών και άλλων συμφερόντων», κατέληξε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE