ISIS: Συναγερμός στη Γερμανία για πιθανή τρομοκρατική επίθεση στο Euro 2024

ISIS: Συναγερμός στη Γερμανία για πιθανή τρομοκρατική επίθεση στο Euro 2024

Ο τρόμος του ISIS επιστρέφει στην Ευρώπη, με το ισλαμικό κράτος να έχει βάλει στο… μάτι τον κόσμο του ποδοσφαίρου, απειλώντας ακόμα και τη διοργάνωση του Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS στη διάρκεια του Euro 2024.

Μετά το Champions League, το ισλαμικό κράτος απειλεί να χτυπήσει και στους αγώνες ποδοσφαίρου που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία για το Euro 2024.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, το τελευταίο τεύχος του «Voice of Khorasan», προπαγανδιστικού μέσου του ISIS-K περιλαμβάνει κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις, που σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, βάζει στο στόχαστρο τη μεγάλη ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή διοργάνωση του καλοκαιριού.

Στο συγκεκριμένο τεύχος, υπάρχουν φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μία που δείχνει έναν ένοπλο τρομοκράτη με στολή παραλλαγής μέσα σε συρμό γερμανικού προαστιακού σιδηρόδρομου με τη λεζάντα: «Τελευταία κλήση πριν την έξοδο».

 

Δίπλα στο κάθισμα υπάρχει ένα κουτί δυναμίτη κάτω από μία πινακίδα που αναφέρει: «Καλως ήρθατε στην Ευρώπη».

«Πατήστε τους άπιστους με το όχημά σας, τρυπήστε τους με μαχαίρια, δηλητηριάστε τις τροφές τους, ανατινάξτε με σφαίρες τα μυαλά τους και πυρπολήστε τα σπίτια τους» γράφει το ISIS, το οποίο θέλει να τρομοκρατήσει τους Γερμανούς και γενικότερα την Ευρώπη, λίγους μήνες πριν τη σέντρα στο Euro 2024.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE