Στη φυλακή 34χρονος - Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Στη φυλακή 34χρονος - Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Ποινή φυλάκιση τριών μηνών επέβαλε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τα αδικήματα διαπράχτηκαν κατά το έτος 2022.

Χτες, 11 Απριλίου ο 34χρονος προσήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο για την ανακοίνωση της ποινής του και του επιβλήθηκαν συντρέχουσες ποινές φυλάκισης με υψηλότερη αυτή των τριών μηνών, έξι βαθμοί ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για έξι μήνες μετά την αποφυλάκιση του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE