Πυρκαγιά στην Πάφο σε δύσβατη περιοχή

Πυρκαγιά στην Πάφο σε δύσβατη περιοχή

Σε συναγερμό τέθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης (22/09) η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου μετά από κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή δυτικά της Πάφου.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή ξέσπασε μεταξύ των περιοχών Μαυροκόλυμπος και Λουτρά του Άδωνη και για την κατάσβεση της χρησιμοποιούνται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE