Εργαζόταν χωρίς άδεια και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Συνελήφθη 28χρονος

Εργαζόταν χωρίς άδεια και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Συνελήφθη 28χρονος

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 28 ετών προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης, ενώ κατηγορήθηκε και ο εργοδότης του για παράνομη εργοδότηση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες γύρω στις 11:00 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο, μετέβηκαν σε εστιατόριο στην περιοχή Πέγειας για διερεύνηση πληροφορίας ότι εκεί εργάζονταν παράνομοι αλλοδαποί.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν 28χρονο ο οποίος φαίνεται ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6 Ιουνίου 2023 και εργοδοτείτο χωρίς τις σχετικές άδειες.

Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ακολούθως μαζί με τον εργοδότη του ηλικίας 42 ετών κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE