Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 33χρονο - Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 33χρονο - Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Σε τέταρτη σύλληψη, προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 19, 25 και 54 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE