Ματθίλδη Μαγγίρα: «Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, είμαι εξοικειωμένη»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, είμαι εξοικειωμένη»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έκανε μια αναφορά στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και όσους την αποκαλούν τρελή, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με την αδερφή της.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός είπε αρχικά για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Αν έπεφτε και χτύπαγε έτρωγα εγώ το ξύλο. Ακόμα την νοιάζομαι. Της μιλούσα και την είχα προετοιμάσει για τα πάντα. Μια φορά, πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια. Πολύ ψηλός αυτός, πηδάω για να την υποστηρίξω, έπιασα τον άλλον από τον λαιμό. "Τι έκανες ρε στην αδερφή μου;". Πέρασαν από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω που χαίρεται με την εκπομπή της και χαίρομαι και εγώ. Θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό: